Select Page

La regidoria insta als veïns a donar a conéixer els exemplars que coneguen en la seua zona


La regidoria de Medi Ambient està elaborant un catàleg d’arbres d’interés del municipi d’Altea. Des de la regidoria, Santiago Ronda, ha explicat que ja fa temps que s’està iniciant este projecte “recolzant-nos en els arxius de la Generalitat o en els de Diputació per a la creació d’este catàleg d’arbres monumentals o de característiques especials que podem conservar”. D’esta manera, en la web municipal s’ha introduït esta iniciativa “per a poder realitzar i completar este catàleg -afig el regidor- fent-se un crida a tots els residents i veïns a què col·laboren donant a conéixer els exemplars que existixen en la seua zona de residència”. Medi Ambient informa que eixos arbres són d’interés per la seua edat, grandària, raresa o bellesa de manera que puguen ser considerats mereixedors de formar part d’eixe catàleg.
La regidoria indica alguns de les espècies que són generalment considerades d’interés com ara pi, carrasca, coscoll, teix, llentiscle, om, xop, salze, araucària, xiprer, palmera, olivera, garrofera, ametler, figuera, perera, pomera, etc. En el cas que algun resident conega l’existència d’algun arbre que puga ser considerat d’interés ha d’enviar la proposta a amaltea@cv.Gva.s’o telefonar a l’Ajuntament al 96-5841300.
 

Pin It on Pinterest