Select Page

L’Associació Juita Amics del Poble Sahrauí ha iniciat una campanya d’arreplegada de bolquers per a incontinència d’adults en farmàcies. Esta campanya és una més de les que desenvolupa l’Associació per a recolzar i millorar la situació dels refugiats sahrauís en els campaments de Tindouf. En este cas, els ancians i persones majors seran els beneficiats de la campanya.
Les farmàcies arrepleguen amb regularitat este tipus de material per a la incontinència de persones majors d’aquells que ja no els necessiten i suposen de gran ajuda als ancians que patixen esta situació en Tindouf. La pretensió de l’Associació és arreplegar tots els bolquers possibles de les farmàcies de la comarca a través de la telefonada al número 692094381, José Luis, i poder enviar-los amb les caravanes que s’organitzen per a enviament d’aliments i altres materials.

Pin It on Pinterest