Select Page

Des de les regidories d’Educació i Benestar Social que dirigixen les edils, Pepa Perles i Gemma Córcoles, respectivament, s’ha organitzat una nova edició de l’Escola d’Estiu per als jóvens de 4 a 12 anys. Enguany la temàtica triada és “què vols ser de major” on els alumnes durant els mesos de juliol i agost “coneixeran els oficis que tenien els nostres avantpassats i els que existixen actualment”, ha explicat l’edil d’Educació.


L’objectiu és “donar una alternativa del col·legi durant l’estiu on els xiquets aprenguen, juguen i disfruten d’activitats lúdiques”, ha afirmat Perles.


L’Ajuntament subvenciona part de l’activitat per als jóvens empadronats a Altea. “El preu per als xiquets empadronats serà de 100 euros mentres que per a la resta serà de 140 euros mantenint així el preu de l’any passat”, ha matisat Perles. Les matrícules podran formalitzar-se al Centre Social el pròxim dia 7 de juny, en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores, mentres que el 8 de juny, s’admetran de 9 a 13 hores.


El col·legi públic Garganes acollirà la iniciativa que coordina l’empresa, Amanida de Projectes. Respecte a la ubicació, l’edil d’Educació ha insistit en el fet que “es tracta de les instal·lació més cèntrica i més adequada on podem admetre tots els alumnes interessats sense límit de places”. Abans es realitzava a l’Escola d’Adults però “l’espai era reduït”, ha recordat la regidora.


A més, s’ha organitzat una reunió informativa per als pares al CEAM. “El 4 de juny farem la presentació de l’escola a les 18.30 hores i seria important l’assistència dels pares que tenen fills amb alguna discapacitat”, ha recalcat l’edil de Benestar Social encara que també poden acudir al departament de Servicis Socials on “els atendré per a formalitzar la seua matrícula en el cas que no puguen anar”. En este sentit, Córcoles ha insistit en el fet que així “podrem cobrir les necessitats educatives, precisar el número exacte de monitors que faran falta i realitzar un estudi especialitzat per al menor”.


L’any passat es van inscriure una mitjana de 100 alumnes aconseguint “conciliar la vida laboral amb les vacacions escolars d’estiu”, ha finalitzat Perles. 

Pin It on Pinterest