Select Page

La Societat Filharmònica Alteanense ha programat 3 actuacions emmarcades en el seu cicle de concerts d’estiu. La primera d’elles serà este dissabte, 5 de juny, a les 20:00 h a Palau Altea, amb el XIV Festival de Corals d’Altea, en la que participaran la coral Matisse de Madrid, l’orfeó Gregorio Gea de València i coral de la Filharmònica Alteanense.
La segona activitat serà a càrrec de l’Orquestra de Cambra i Orquestra de Pols i Pua en un concert a celebrar en l’Auditori del Centre Social, el divendres 2 de juliol a les 20:30 h.
En últim lloc, la banda simfònica ens oferirà el seu concert d’estiu amb un concert de música de jazz, swing i blues, el diumenge 1 d’agost, a les 20:00 h a la Plaça de la Pau d’Altea. L’entrada a tots els concerts serà lliure i gratuïta

Pin It on Pinterest