Select Page

Quasi un centenar de persones van participar el dissabte 22 de maig en la ruta pel riu Algar organitzada pel col·lectiu local del Bloc d’Altea amb el títol “Les senyes del riu”.


L’historiador alteà Juanvi Martín va guiar els assistents pels llocs de major interés de l’Algar. A més, els participants van poder observar l’anellament d’aus que fan els membres de l’associació SEO. Un dels seus membres, Toni Zaragozí, ens van explicar en què consistix el treball desinteresat que fan i algunes curiositats de les aus que visiten este ric ecosistema fluvial.


Després de l’èxit d’esta passejada –que coincidia amb la celebració del dia de la Biodiversitat-, el Bloc  vol organitzar més activitats que milloren el coneixement que els alteans i alteanes tenim del nostre entorn, com és el cas del riu Algar, un paratge d’immens valor ecològic i històric, amenaçat de mort pel macroprojecte  Los Puentes del Algar.


El col·lectiu local del Bloc vol agrair la participació a les desenes de persones que van seguir la ruta, mostrant un gran interés per les explicacions dels experts. Finalment, el col·lectiu vol agrair l’esforç per atendre un grup tan gran a l’historiador Juanvi Martín i a Toni Zaragozí, de SEO.


Grup Municipal Bloc-Verds

Pin It on Pinterest