Select Page

La Biblioteca Pública Municipal d’Altea acollirà una nova exposició que ha organitzat la regidoria de Cultura en col·laboració amb la ONG Musol. Es tracta d’una mostra fotogràfica sobre Bolívia que s’inaugurarà dimecres que ve dia 19 de maig a les 19 hores. L’exhibició baix el títol “Bolívia: anada i tornada. Viatge pels escenaris de la immigració” compta amb 20 fotografies que l’entitat sense ànim de lucre ha realitzat a la ciutat de Cochabamba on té seu i realitza distints projectes de codesarrollo.
Segons l’edil de l’àrea, Miquel Zaragoza, “des de fa tres anys apostem per este tipus d’exposicions socials a la Biblioteca perquè tots els usuaris, ja siguen grans o xicotets, puguen conéixer la realitat dels països més desfavorits”.
A més, Zaragoza ha desvelat que durant la inauguració es projectarà un documental de Bolívia realitzat per Benito Pallers, guanyador del premi World Press Photo en 2006, on “podrem veure la realitat més dura d’un país on l’economia va lenta i la paraula migració està escrita en els rostres d’aquells que tenen la família dividida”. També s’ha previst la intervenció del coordinador de projectes de la Fundació Uramanta en Cochabamba, Grover Quiroga.
El regidor ha agraït a Núria Tendeiro, organitzadora i membre de la ONG Musol, que “haja pensat a Altea, una vegada més, per a donar a conéixer este tipus de manifestacions” i ha invitat a la ciutadania a què “visite la mostra que romandrà en el municipi fins al pròxim dia 18 de juny”.

Pin It on Pinterest