Select Page

El regidor de Cultura agraïx la col·laboració de les empreses en l’aportació de material


El curs de maquetes de construcció topogràfica que s’està realitzant a la Casa de Cultura ha superat la previsió d’inscripcions aconseguint les més de 20 persones. Així ho ha comunicat el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, que ha manifestat l’èxit de la convocatòria “hem aconseguit que s’hagen inscrit moltes més persones de les esperades a més hem comptat amb la col·laboració de moltes empreses alteanes que han aportat el material per a realitzar este curs de maquetes”.
El curs es va iniciar el passeu 3 de maig i continuarà fins al 30 de juny impartit per Serafí Cortés, titulat en Oficialía Delineant de la Construcció i Industrial. El curs es compon d’un total de 51 hores, distribuïdes en 17 sessions de 3 hores cada una d’elles. Es realitzaran 2 sessions a la setmana.


 

Pin It on Pinterest