Select Page

Amb motiu del Dia Mundial de la Fibromialgia, l’Associació de Fibromialgia d’Altea ha organitzat una col·lecta que tindrà lloc dimecres que ve 12 de maig amb l’objectiu de recaptar fons per a ajudar les persones afectades per la malaltia. A més, el dia 14 en el centre Social a partir de les 18:30h es durà a terme una xarrada col·loqui amb especialistes en la matèria com el Dr. Ignacio Marzo Durán, el Dr. Antonio Cardona i el Dr. José Vicente Andreu; així ho han donat a conéixer la presidenta d’AFA, Dolores Sánchez i la responsable municipal de Benestar Social Gemma Córcoles.


Durant la presentació d’estes activitats, una vegada més, l’edil Gemma Córcoles ha mostrat el suport municipal cap a les distintes entitats socials del municipi, entre les que es troba AFA. Córcoles ha recordat que l’any passat l’Ajuntament va concedir una ajuda a l’entitat de 2.400€, a més de prestar les infraestructures necessàries perquè l’Associació de Fibromialgia d’Altea desenvolupament els seus projectes, com és el cas de la celebració del Dia Mundial de la Fibromialgia, o l’atenció psicològica a persones afectades.
Per la seua banda, Dolores Sánchez ha explicat que amb la recaptació de fons el que es pretén és ajudar persones afectades de Fibromialgia “que no tenen mitjans per a sufragar teràpies que els ajuden a portar millor la malaltia”. A més, “en les mateixes meses de col·lecta oferirem informació sobre la malaltia”, ha afegit Sánchez.
A part de la col·lecta que tindrà lloc el Dia Internacional de Fibromialgia, AFA, en col·laboració amb l’àrea de Benestar Social, ha organitzat una xarrada en què participaran el Dr. Ignacio Marzo Durán, director de Sanitat d’Azenta salut-rbf-01; el Dr. Antonio Cardona, director de l’Escola Professional de Medicina del Treball de la UMH d’Elx i el Dr. José Vicente Andreu Ruiz, Psicòleg Clínic. La conferència tindrà lloc el divendres 14 de maig a les 18:30h al Saló d’Actes del Centre Social, c/ Marina Baixa núm. 2.

Pin It on Pinterest