Select Page

L’espectacle d’humor es podrà veure el dissabte 15 de maig a Palau Altea
La companyia de teatre Ron Lalá presenta el dissabte 15 de maig a les 21h. l’obra “Mundo y final” on intervenen 5 actors i músics per a evitar la destrucció del planeta. “Mundo y final” és el primer espectacle d’un cicle jove nou a Palau Altea i que pretén acaparar un públic entre els 20 i 30 anys a preus molt assequibles de manera que al juny (11 i 19) estan programats “Xavi Castillo. De reis i bufons” i el grup de hip-hop “Brodas. I.V.A. Inclòs”.
“Este espectacle – ha explicat el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza- ja ha realitzat gires per tota Espanya, Argentina, Xile, Perú i Rep. Dominicana, i va resultar FINALISTA PREMI MAX ESPECTACLE REVELACIÓ 2009”.
Respecte a les crítiques, Zaragoza ha indicat “han sigut totes molt positives destacant la professionalitat dels actors que són músics al mateix temps. En escena s’intercalen nombrosos instruments (guitarra elèctrica, baix, guitarra espanyola, bateria, percussió) amb els que es podrà escoltar música que va des del rock al flamenc i el jazz, el tango, el reggae, etc. S’interpreten a més peces còmiques, sketches, a ritme desenfrenat”. 

Pin It on Pinterest