Select Page

La regidoria de Turisme acudix representant a Altea a la fira Expovacacions que es durà a terme del 6 al 9 de maig a Bilbao. Per al regidor de Turisme, Miquel Zaragoza, “esta fira és la considerada segona en importància després de Fitur i resulta especialment destacada pel volum de turistes i visitants que arriben a la Comunitat Valenciana, especialment a la Costa Blanca i d’ací a Altea”.
D’esta manera, el Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca participa amb tots els municipis associats que es podran trobar en el pavelló núm. 3. “Per a esta fira -Comenta Saragossa- els mostradors s’han triat amb el mateix plantejament que en Fitur, formant xicotetes illes de manera que Altea estarà junt amb Elda,  El Campello i Calp a l’illa núm. 1”.
El responsable de Turisme ha volgut remarcar la importància del turisme basc “perquè ha sigut sempre fidel a la Costa Blanca i resulta vital per a la facturació d’hotels i apartaments en les èpoques de major flux de turistes i visitants. La presència en esta fira es fa quasi necessària per a mantindre eixa connexió que sempre hem tingut i per a presentar les nostres ofertes a què encara no ens coneguen. Hem de tindre en compte a més que és l’última fira que es realitza prèvia a l’estiu i encara hi ha gent indecisa amb les seues vacacions que pot finalment optar per la nostra zona i com no podia ser de cap altra manera, per Altea”.

Pin It on Pinterest