Select Page

Ahir es van inaugurar les activitats de la III Setmana del Major que tindran lloc a Altea fins al pròxim dia 23 d’abril i el lema de les quals és “Activa la teua qualitat de vida”. Dins de les iniciatives més importants, l’edil de Tercera Edat, Gemma Córcoles, ha destacat l’homenatge que es realitzarà a tres persones majors representatives del municipi. El dit acte de reconeixement tindrà lloc el 23 d’abril a les 17.30 hores en el Centre Social, a continuació es disfrutarà de l’actuació del grup musical “Revival” i a les 19 hores s’oferirà un aperitiu a tots els assistents en la cafeteria.Córcoles ha afirmat que “eixe mateix dia desvelarem als homenatjats que rebran una placa commemorativa” i ha aprofitat per a invitar “a tot el poble a què assistisca a l’esdeveniment per a conéixer als afortunats que es mereixen este reconeixement per la seua trajectòria en el municipi”. L’edil també ha recordat que les persones designades han sigut triades “per votació de la Junta Directiva del Centre Social de la Tercera Edat”.
A més, dins de l’ampli programa d’activitats, també s’oferirà hui un taller per a millorar l’autoestima a les 17 i a les 18.30 hores impartit per Ruth Gasparini; el dimecres, es realitzarà el programa de revisió de la salut a les 09.30 hores amb José Manuel Barrada, i el taller “millora rendiment de la memòria” a les 17 i a les 18.30 hores per Paco Berjano; i el dijous, tindrà lloc el taller “relaxació i estrés” de Laura Sánchez a les 17 i a les 18.30 hores. Totes estes actuacions es duran a terme en el CEAM.
La III Setmana del Major que ha organitzat l’àrea municipal de Tercera Edat, compta amb el patrocini de l’Obra Social de la Caixa d’Estalvis del Mediterrani i, enguany, es dedica a “buscar pautes per a envellir en les millors condicions i donar a conéixer com evitar una possible situació de dependència”, ha subratllat Córcoles.

Pin It on Pinterest