Select Page

Divendres que ve 16 d’abril, a partir de les 11h al CEAM, tindrà lloc el I Fòrum dones en l’actualitat 2010 “Associacionisme”, organitzat per l’Associació per al Desenvolupament de Dones Emprenedores de la Marina Baixa. Una iniciativa que compta amb el suport de les regidories de Comerç i Igualtat, regides per Miquel Zaragoza i Gema Córcoles, respectivament.
“Este fòrum està emmarcat dins d’un acord de col·laboració entre MEMBA i l’Ajuntament d’Altea que dóna inici amb este primer fòrum, en el que es parlarà de l’associacionisme de dones en benefici de les dones i del conjunt de la societat”, ha explicat el responsable municipal de Comerç qui ha desitjat que el Fòrum es convertisca en una sessió productiva.
Des de MEMBA, Mª José Tent, presidenta de l’Associació, ha indicat, “este I Fòrum és un impuls perquè les dones del municipi coneguen la nostra associació, s’acosten i vegen els avantatges que pot tindre el ser membre de l’Associació”.
Tent hi ha detallat el contingut del programa, que donarà inici a les 11h amb la recepció dels assistents; a les 11:15 tindrà lloc la inauguració; a les 11:30h es procedirà a la presentació i introducció del tema, a les 11:40h tindrà lloc una xarrada impartida per Mª José García López, Agent d’Igualtat del servici Infodona, davall el títol “L’associacionisme de dones. Valor social i personal en benefici de les dones i del conjunt de la societat”. A les 12:40h es durà a terme la presentació de l’Associació MEMBA i a les 13:15h es desenvoluparà una taula debat obert amb la participació d’assistència. Acabarà este primer Fòrum amb una esmorzar i clausura de l’acte.
Finalment ha pres la paraula l’edil d’Igualtat, Gema Córcoles, qui ha qualificat la iniciativa com una oportunitat important en el municipi perquè totes les dones coneguen els beneficis del conjunt i de treballar en xarxa entre elles, conéixer-se i conéixer les empreses, perquè és una manera també de crear major política econòmica”.
“En el fòrum es van a poder exposar diferents idees i inquietuds, a més d’una manera de treballar en xarxa, donant a conéixer en què consistix i quins objectius té cada empresa per a poder treballar entre elles”, ha afegit l’edil d’Igualtat.
Gema Córcoles ha invitat totes les persones que vullguen participar en el fòrum, ja que no sols escoltaran la xarrada impartida per Infodona, sinó que també podran sentir totes les participants. Finalment, Córcoles ha subratllat la idea d’aconseguir una adequada conciliació laboral i social, que també es tractarà en este forum

Pin It on Pinterest