Select Page

Eloy Hidalgo: “la iniciativa combina esport, oci i convivència familiar”
Al voltant d’un centenar de xiquets, acompanyats els més menuts pels seus familiars, han participat en el matí de hui en una edició més de Fes Esport al carrer, que ha tingut lloc a la Plaça de l’Ajuntament. “L’activitat ha sigut tot un èxit perquè han participat molts xiquets i xiquetes de diferents trams d’edat i ho han passat molt bé, o siga que crec que és una iniciativa que tindrà continuïtat de cara al futur”, ha valorat l’edil de Joventut i Esports, responsable de la iniciativa.
Segons l’edil de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo, “la iniciativa està complint amb l’objectiu de recuperar un espai públic en què tradicionalment es reunien els xiquets i jóvens per a jugar”.
Entre les activitats dutes a terme estaven la d’un unflable per als més menuts; jocs tradicionals com les carreres de sacs, carreres de xanques i bot a la corda, entre altres; minibàsquet; tir de precisió de handbol; demostració d’street danse, etc. Un programa ampli d’activitats que donava inici a les 10:00h i concloïa a les 13:30.
“A més de la pràctica de l’esport i l’oci, Fes Esport al carrer vol potenciar la convivència familiar, com així ho ha aconseguit també la posada a disposició de la societat alteana alguns dels espais municipals durant la Setmana Santa, com són la Finca Santa Bárbara, Vil·la Gadea o el complex esportiu d’Altea la Vella”; així ho ha explicat l’edil socialista.
“Hui, per a conciliar la vida familiar amb les vacacions escolars, hem oferit tota una sèrie d’activitats perquè els iaios, que són normalment els que s’encarreguen dels xiquets quan estos tenen vacacions i els pares treballen, puguen disfrutar de l’activitat, alhora que descansar perquè en tota la plaça hi ha monitors que s’encarreguen de l’atenció dels xiquets en tot moment”, hi ha assenyalat el regidor de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo.
A més de l’edil responsable d’àrea, ha visitat l’activitat l’alcalde, Andrés Ripoll, el qual ha manifestat satisfacció per la destacada afluència de participants. “La valoració és positiva perquè des d’este Equip de Govern sempre hem volgut recuperar espais i tradicions i en este cas, estem en un espai públic tradicional de joc dels xiquets i s’han practicat jocs de sempre”, ha precisat el primer edil alteà. L’alcalde, Andrés Ripoll, ha conclòs la seua anàlisi de l’activitat, recordant que es tracta d’una activitat a què poden acostar-se els xiquets i familiars, controlada per monitors, en la que es combina l’esport i la festa per als més jóvens.

Pin It on Pinterest