Select Page

La Societat Filharmònica Alteanense, amb la col·laboració de l’associació Altea per Haití, ha preparat el cicle de concerts de primavera bolcat per l’ajuda humanitària amb Haití. Divendres 9 d’abril, a les 21:00 h tindrà lloc a Palau Altea el concert de la Banda Simfònica de la Filharmònica, que ens sorprendrà amb una obra d’estrena de Ximo Cano, compositor i músic integrant de la banda, i la participació com a solista, del prestigiós pianista Adolfo García Baraza.


L’ajuda humanitària se centrarà en els donatius que aporten els assistents al concert, amb una col·laboració suggerida de 5 euros que aniran íntegrament a formar part del projecte principal d’Altea per Haití pel qual es rehabilitaran centres educatius d’Haití.
La segona cita d’este cicle serà la del Cor i Orquestra de Pols i Pua que ens oferiran el seu concert de primavera el divendres 30 d’abril, a les 20:30 h al Centre Social d’Altea.


Més informació dels concerts en www.sfaltea.Com.

Pin It on Pinterest