Select Page

Els regidors del Grup Municipal del Bloc-Verds de l’Ajuntament d’Altea, Pepa Narbó i Baltasar Ripoll, han informat que Enric Morera, diputat del Bloc en les Corts valencianes i Síndic del Grup Parlamentari Compromís, va presentar ahir, 30 de març, a la Mesa de les Corts dos preguntes sobre l’ampliació del Port Esportiu de Campomanes en Altea.


En concret, després de l’anunci de la Generalitat Valenciana de recórrer la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana de data 1 de febrer de 2010, que dóna la raó a Ecologistes enacció i anul·la de ple dret la concessió de l’ampliació d’este port, situat en una de les platges més emblemàtiques d’Altea, el Bloc d’Altea va decidir instar els seus diputats en les Corts a formular estes preguntes, per a esbrinar les raons que motiven la presentació d’este recurs per part de la Generalitat.


Per al Grup Municipal del Bloc, parar l’ampliació d’este port és vital per a començar amb una restauració mediambiental que evite que les conseqüències sobre l’ecosistema marí i sobre la platja siguen encara més greus i irreversibles, com alerten els estudis realitzats per diferents universitats.


Per acabar, el regidors valencianistes expliquen que les preguntes que ha registrat Morera pretenen criticar l’actuació de la Generalitat, que utilitza diners públics per a qüestionar les sentències del TSJCV, en lloc d’acatar-les i plantejar-se la restauració de la zona afectada al seu estat original.


 Grup Municipal Bloc-Verds

Pin It on Pinterest