Select Page

En el dia d’ahir el Cap d’Àrea de Projectes i Obres del Ministeri de Medi Ambient, Francisco Valls, junt amb el seu homòleg en la Direcció Provincial de Costes, Máximo Llaneza, visitaven les obres de condicionament de les platges alteanes. Amb ells van estar l’alcalde, Andrés Ripoll, i el regidor de platges i Medi Ambient, Santiago Ronda.
El regidor ha indicat que la intenció dels representants del Ministeri era conéixer de primera mà els treballs que s’estan duent a terme en la costa “així com hem intercanviat impressions sobre aspectes que nosaltres creiem que s’han de millorar”. Ronda ha recordat que des de 2007 és el Ministeri des de la partida sobre condicionament de platges el que subvenciona tots els arreglaments i manteniment de les mateixes a Altea “amb el que ens hem estalviat 280.000 euros que abans havia de pagar l’Ajuntament”.

Pin It on Pinterest