Select Page

Dissabte passat, al Centre Social, tenia lloc l’acte d’elecció de les reines de les festes de Sant Pere i la Mare de Déu del Carme 2010. D’entre el quantiós nombre de dames majors i infantils que es van presentar, la sort va triar Aina Lloret Zaragozí de 7 anys com a reina major i a Anna Lloret Gregori de 6 anys com a reina infantil.


Una a una van anar pujant les dames a l’escenari, decorat per a l’ocasió. Una vegada presentades totes al replet auditori, els conductors de l’acte van cridarar a l’escenari als Clavaris, José Orozco Pérez i Rosa María Palència García, els que al seu torn van donar pas als Clavaris d’Honor, Juan Zaragozí i María Lloret i es va procedir a l’elecció de les reines. Va ser una dama de les més xicotetes la mà innocent per a traure la papereta que proclamara reina infantil i va ser ja la reina infantil electa l’encarregada de donar la sort a la reina major. El destí va fer que la diferència d’edat entre reina major i infantil siga mínima, de tan sols un any.


Una vegada triades les reines l’acte, senzill però emotiu, va donar per conclòs. Al mateix van assistir, a més de familiars i amics de les dames, l’alcalde, Andrés Ripoll; l’edil de Festes, Pepa Perlés i la jutgessa de Pau, Paquita Ripoll, a més d’alguns dels edils de la corporació Municipal.


En la present edició, les festes de Sant Pere i la Mare de Déu del Carme tindran lloc del 15 al 18 de juliol.


 

Pin It on Pinterest