Select Page

El cicle anual d’actuacions del Conservatori Professional de Música d’Altea, Musicaltea, s’inicia esta setmana amb el IV Festival d’Orquestres i Banda.
Es realitzaran en Palau Altea els dies 25 i 26 de febrer a partir de les 20:00 hores amb entrada gratuïta. Així ho ha anunciat el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza afegint que enguany els conservatoris invitats són el Conservatori Professional “Vicente Lillo Canovas” de Sant Vicent del Raspeig, el Conservatori Professional “Guitarrista José Tomás” d’Alacant i el Conservatori Professional d’Altea, organitzador de l’esdeveniment.
Zaragoza ha volgut recordar el compromís “que tenim nosaltres d’ajudar als jóvens alteans a aconseguir la millor educació possible i que els servicis que presta el Conservatori siguen de la millor qualitat de manera que tots els alumnes puguen tindre actuacions i puguen enfrontar-se al públic”.
El cicle d’actuacions continuarà el 6 de març amb el curs de piano a càrrec del professor Francisco José Pérez; el 12 de març “Encontre Grups de Percussió”; durant els dies 30 d’abril i 14 de maig final del IV Concurs d’Interpretació; el 7 i 8 de maig curs de trompeta amb Roberto Bodi, etc. Les actuacions se succeiran fins al 24 de juny amb el concert d’Orquestra i Banda de les Ensenyances Elementals i Festa de Fi de Curs en el propi Conservatori.

Pin It on Pinterest