Select Page

El XX Concurs de Dibuixos convocat per l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai d’Altea ha aconseguit la participació de més de 500 alumnes de tots els cicles de primària dels centres educatius del municipi. La regidora de Festes, Pepa Perlés, va acudir a l’acte que es va desenvolupar en el Casal Fester a partir de les 20 h. Perlés ha destacat el nombre elevat d’alumnes que participen “a més de la qualitat dels treballs, enguany es nota que estan més elaborats, més pensats”.


Per a la regidora “este concurs permet motivar molt als més xicotets de cara a la festa de moros i cristians hem de tindre en compte la importància que té per al desenvolupament de la festa que formen part d’ella els més menuts, a més hi ha dos càrrecs que són específics per a ells”.


D’esta manera, Llona Sitchinava del Primer Cicle de Primària de L’Olla va rebre el Primer Premi en la seua categoria; Guillem Ferrer de Segon Cicle de Primària d’El Blanquinal va quedar primer mentres que Juan Marcos Ibars ha sigut guanyador en el Tercer Cicle de Primària des del col·legi Les Rotes. El TAPIS també rep el seu premi que enguany ha recaigut en Francisco Enrique Berenguer.


Junt amb l’entrega del concurs de dibuixos es va donar a conéixer el resultat de l’XI Certamen de Fotografia que organitza igualment cada any l’Associació de Moros i Cristians. El Primer Premi en foto blanc i negre ha sigut per a Javier Llinares Guardiola i el Primer Premi per a foto en color l’ha rebut Miguel Llinares Ferràndiz. Els accèssits en cada cas han sigut per a José Antonio Signes i Paqui Guardiola.

Pin It on Pinterest