Select Page

Patricia Mora: l’objectiu és “millorar la seguretat ciutadana”


Des de l’equip de Govern PSOE-CIPAL s’aposta per un pla d’inversió per a augmentar la seguretat ciutadana i gràcies a què la Policia Local compta amb tres nous vehicles. La regidora de Trànsit i Seguretat, Patricia Mora, ha presentat les dos noves motocicletes que es destinaran al “patrullatge urbà” i un vehicle tot terreny per a “la unitat de medi ambient”.


L’edil acompanyada pel cap de la Policia Local, Herminio Navarro, i alguns agents de la Policia Local, ha explicat que els vehicles estan dotats “amb la tecnologia més avantguardista i respectuosa amb el medi ambient existent en el mercat”.


 Així mateix, Mora ha matisat que “incorporen un sistema de leds, un cable estant que ens permet auxiliar els ciutadans que queden incomunicats per les inclemències meteorològiques, un sistema de reducció de contaminació acústica, i cambra de gravació d’imatges per a la defensa dels drets dels ciutadans i dels propis agents”. En definitiva, la regidora socialista ha insistit en el fet que els vehicles permetran “millorar la seguretat ciutadana” en el municipi.

Pin It on Pinterest