Select Page

Musicaltea celebra enguany la seua quarta edició amb una àmplia programació on destaquen els festivals, trobades i concursos que es duran a terme en el municipi. En paraules del regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, es tracta d’una iniciativa on “s’inclouen un gran nombre d’activitats que es desenvoluparan durant el curs escolar del Conservatori Municipal Professional d’Altea i que compten amb la col·laboració activa de l’Ajuntament”. Des del consistori, “tenim el compromís d’ajudar als jóvens alteans a aconseguir la millor educació possible pel que intentem que els servicis que oferix el Conservatori siguen de la millor qualitat possible”, ha afirmat Zaragoza. A més, l’edil ha invitat a tots els alteans i a la resta de la comarca a què “acudisquen als actes organitzats pel Conservatori ja que disfrutaran de grans i diverses actuacions”.
El director del Conservatori, Juan Tomás Laviós, ha remarcat que Musicaltea és “una proposta que fem als alumnes com a activitats extraescolars” i ha destacat que el projecte “es va consolidant ja que hi ha un gran compromís tant de l’equip directiu com del claustre de professors”. Així mateix, Laviós ha agraït la col·laboració de la regidoria de Cultura, Palau Altea i l’AMPA representada en el seu president, Juan Carlos Guillén, per “la seua implicació”.
El calendari d’actuacions comença el pròxim 25 i 26 de febrer amb el Festival d’Orquestres i Bandes que se celebrarà a Palau Altea on participaran els Conservatoris d’Alacant i Sant Vicent. A més, també s’han organitzat les tradicionals trobades de percussió i jóvens pianistes més dos cursos de perfeccionament de piano i trompeta. Dins de les novetats, Musicaltea oferirà una nova fase dins del concurs d’interpretació ja que després de la final que tindrà lloc a Palau Altea el pròxim 30 d’abril s’oferirà el dia 14 de maig una final a 3 on participaran els Conservatoris de Dénia, Xàbia i Altea. Serà el 4 de juny quan es realitzarà el concert amb la banda de Xàbia amb el que s’iniciaran les activitats de fi de curs que culminaran amb un concert a Palau Altea el 23 de juny. 

Pin It on Pinterest