Select Page

Més de 80 participants van competir en el Concurs de Pesca al Chambel 2010, organitzat el passat cap de setmana pel Club Nàutic d’Altea, entitat que pertany a l’Associació de Clubs Nàutics de la província d’Alacant-Costa Blanca. Les 31 embarcacions que van acudir a l’esdeveniment esportiu van partir el diumenge des del port alteà per a lluitar per la victòria de la prova.
En esta ocasió, el vencedor del trofeu va ser el vaixell ‘Rosamar Un’ del patró Bautista Pérez. Este concursant, que va comptar amb l’experiència d’altres dos tripulants, va obtindre 4.775 punts en total després que els organitzadors de la prova realitzaren la pesada de les peces capturades, que van ser dividides en dos categories que puntuaven les peces segons indicaven les bases de la competició.
Els 3.823 punts que va registrar el ‘Mareta Brava’ de Pepe Lloret no van ser suficients per a obtindre la victòria final de la prova, encara que li va valdre per a aconseguir una més que meritòria segona posició. A este reconeixement, es va sumar l’obtenció del premi per als tres tripulants de la nau per pescar la peça més gran gràcies a la captura d’una dorada de 1.580 grams.
El podi es va tancar amb un estret marge de diferència respecte al segon classificat amb la tercera posició per al ‘Anmi Un’ de Miguel Zaragozí, que va aconseguir una puntuació de 3.777 punts. Prop dels tres primers llocs, va quedar el ‘Serapiet’ de Julián Taberner’ amb 3.400 punts i el ‘Peño VI’ de Miguel Alvado amb 3.038 punts, ocupant la quarta i reemplaçament posició respectivament.
Open badia d’Altea
El Club Nàutic d’Altea ha organitzat per al pròxim cap de setmana l’Open Badia d’Altea, una regata en què les embarcacions de les classes Làser i Flying Dutchman podran mesurar les seues forces en aigües alteanes. La competició es disputarà en sis proves diferents que es duran a terme entre els dies 30 i 31 de gener.
Dins de la classe Làser, es realitzarà una divisió per als barcos de Làser estàndard, Làser radial i 4.7. La prova és puntuable dins del circuit nacional de la classe Làser Estàndard i Radial per a les categories Màster, la qual cosa fa que es reunisquen regatistes amb molta experiència procedents de diversos punts del territori nacional.
Igual que en altres proves, la regata es regirà pel reglament de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana, i serà considerada com a vàlida en el moment en què es complete una de les sis proves previstes. L’entitat alteà, organitzadora de l’esdeveniment, realitzarà l’entrega de premis el diumenge 31 de gener en les seues instal·lacions.

Pin It on Pinterest