Select Page

L’Ajuntament d’Altea va entregar a la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella una placa commemorativa pel seu 75 aniversari. L’acte va tindre lloc el diumenge a les 20 hores en el Centre Cultural d’Altea la Vella on també es va disfrutar d’un concert amb motiu de les festes patronals en honor al Crist de la Salut. El regidor de Joventut, Eloy Hidalgo, va ser l’encarregat d’entregar l’obsequi a l’entitat musical en nom de l’alcalde, Andrés Ripoll, que no va poder assistir a l’esdeveniment per trobar-se en Fitur.


Des de Madrid, el primer edil va voler mostrar el seu total suport a la SRM i va felicitar a l’entitat pel seu aniversari. En este sentit, també van ser les paraules de l’edil de Joventut qui va afirmar que es tractava de “un merescut homenatge a tots els que fan possible que la Societat Recreativa Musical siga una realitat”. Així mateix, Hidalgo va matisar que la SRM “no sols cobrix les necessitats culturals d’Altea la Vella i s’ha convertit en un nucli d’experiències, de convivència i d’il·lusió on es dediquen moltes hores de treball”. “75 anys d’història poden paréixer molts però la societat musical té una llarga projecció en el futur pel que ens queden molts dels seus èxits per conéixer”, va remarcar el regidor socialista. A més, Hidalgo va assenyalar que si el consistori i l’entitat musical continuen treballen de forma conjunta “podrem oferir moltes més vesprades d’èxit i més hores de música a tots els veïns d’Altea la Vella”.
A l’acte de reconeixement es va sumar la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana representada pel seu president, José Almeria, que va entregar la medalla de plata de la dita institució a la SRM.
El president de la SRM, Vicente Ripoll, va ser l’encarregat de rebre ambdós obsequis després del que va agrair “el suport que hem rebut tant de l’Ajuntament com de la Federació de Societats Musicals”. Finalment, Ripoll també va destacar que el concert va ser un èxit on es van interpretar “tres obres en la primera part mentres que la segona es va dedicar a la sarsuela on es va comptar amb la soprano, Cristina Ponsoda”.


 

Pin It on Pinterest