Select Page

En el matí de hui, dia previ a l’inici a Altea la Vella del Novenari en Honor al Santíssim Crist de la Salut, l’Ajuntament ha entregat a la Comissió de Festes un xec valorat en 30.000€, per a finançar part del cost total que suposa l’organització d’estes celebracions. A més, d’esta quantia, el consistori aporta les infraestructures necessàries per al bon desenvolupament dels actes previstos. En l’entrega han estat presents l’alcalde, Andrés Ripoll, la Regidora de Festes, Pepa Perlés, els Clavaris, Manuel Delgado i Angelines Ferrer i els Clavaris d’Honor, Sebastián Delgado i Úrsula Lloret.
En el transcurs de l’entrega, Andrés Ripoll, com a màxima autoritat alteana, ha invitat ciutadans i visitants a participar d’estes festes; així com ha agraït a la Comissió, en especial als Clavaris i Clavaris d’Honor, l’esforç i treball realitzat durant tot l’any. Ripoll ha posat com a exemple de bon fer l’acte d’Homenatge a Clavaris que va tindre lloc dissabte passat al Centre Cultural d’Altea la Vella.
Per la seua banda, l’edil de Festes ha posat en relleu la importància que té esta primera festa del calendari anual a Altea, apel·lant a la fe que els alteans i veïns d’Altea la Vella li professen al Crist de la Salut. Pepa Perlés ha invitat a l’assistència, recordant que “esta és la major recompensa que pot tindre la Comissió de Festes després d’un any d’intens treball”.
En nom de la Comissió de Festes, el Clavari, Manuel Delgado ha agraït a l’Ajuntament, a entitats, a empreses i a particulars la col·laboració prestada i ha desvelat el contingut del Programa d’Actes previst per als pròxims dies; del 20 al 28 de gener. Un programa destinat a tota la societat, ja que en ell s’inclouen activitats per a totes les edats i gustos que giren entorn al dia central del Stmo. Crist que serà el diumenge 31 de gener: Solemne missa, cantada per la coral d’Altea i retransmesa en directe per Tevés Altea, a les 12:00h; processó i posterior castell de focs artificials.


Darrere d’una exhaustiva descripció del programa d’actes, del que s’ha hagut de suspendre el Mercat Medieval “per falta d’inscripcions”, segons ha explicat el Clavari, Manuel Delgado ha demanat als veïns d’Altea la Vella i alteans en general la seua assistència: “la festa la fem per a Altea la Vella i Altea i volem que la gent participe perquè sinó, després del treball que hem fet i la il·lusió que hem posat, ens sentirem malament. Així que, per favor, demane a tots que vingueu a disfrutar de la festa amb nosaltres”.
Nota: reproducció del Programa d’Actes en el fitxer adjunt

Pin It on Pinterest