Select Page

Divendres que ve dia 15 de gener a les 20 hores s’inaugurarà l’exposició amb els avantprojectes presentats al concurs per a la construcció de la nova guarderia municipal alteana. La mostra romandrà oberta al públic en la Fundació Eberhard Schlotter, en la Costanera dels Matxos, fins al pròxim dia 6 de febrer. Davant de la imminent inauguració, l’alcalde, Andrés Ripoll, ha invitat a tots els alteans que assistisquen perquè “veuran propostes de molta qualitat i coneixeran les distintes idees que es proposaven per al nou Centre d’Educació Infantil de Primer Cicle”. Així mateix, el primer edil ha agraït a l’àrea d’Urbanisme que haja promogut este nou concurs que “ha tingut molta acceptació pels professionals del sector”.
Per la seua banda, la regidora d’Urbanisme, Verónica López, ha recordat que es van presentar 45 propostes de “un alt nivell” on van participar “professionals d’Altea, de la Comunitat Valenciana i inclús d’altres zones geogràfiques més enllà de la comunitat”. López ha agraït la implicació de “totes les persones que s’han involucrat perquè el concurs fora una realitat”. A més, l’edil socialista ha destacat que es va crear un Comité d’Experts per a seleccionar l’avantprojecte guanyador i que “no coneixien la identitat dels autors de cada una de les propostes per a actuar amb independència i transparència”. “Des de l’actual equip de Govern estem orgullosos d’este nou procediment que mai abans s’havia realitzat a Altea per a la contractació d’un projecte i que ha permés augmentar el nivell de les propostes i treballar amb un alt nivell d’exigència”, ha detallat López. Així mateix, la regidora ha desvelat que l’avantprojecte guanyador ha sigut de l’arquitecte valencià, Ricardo Pastor, que “resol prou bé les necessitats un centre destinat a xiquets de 0 a 3 anys, compta amb uns acabats colorits i moderns acords amb les necessitats dels menors així com amb sostre ecològic amb plantacions que a més de preservar la climatologia permetran que en la coberta es veja distinta vegetació”.
Finalment, l’edil ha agraït la col·laboració rebuda de la regidoria de Cultura, de Palau Altea i de la Fundació que han participat en l’organització de l’exposició darrere de la qual s’oferirà un vi d’honor per a tots els presents.

Pin It on Pinterest