Select Page

Palau Altea acollirà dissabte que ve dia 16 de gener a partir de les 20.30 hores el musical infantil “Uhhh!” de la companyia de teatre Magic6. L’espectacle té com a eix bàsic les pors dels xiquets. “Amb l’ajuda de Marga, una xiqueta de set anys que tremola cada vegada que ha d’anar sola a dormir, anirem repassant els diferents terrors a què tots els xiquets i xiquetes s’enfronten quan arriba la nit”, ha explicat el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza. Tempestats, monstres, sons estranys, personatges misteriosos, bestioles i animals…formaran part de les diferents escenes de “Uhhh!”. Segons Zaragoza, “a través de cançons i molta imaginació, li donarem la volta als tòpics que rodegen la nit i la foscor, per a descobrir un fantàstic món ple d’alegria i color ja que tot depén de la manera amb què mires les coses”.
El regidor ha animat a tots els xiquets d’Altea i de la comarca de la Marina Baixa a què assistisquen a l’espectacle que “val la pena que vegen ja que passaran una bona estona i on possiblement se’ls llevaran totes les pors”.
L’espectacle s’engloba dins del cicle de teatre familiar i està recomanat per a tots els xiquets a partir dels cinc anys. El preu per entrada és de 6 euros. 

Pin It on Pinterest