Select Page

La regidoria de Turisme posarà a disposició dels alteans un autobús gratuït perquè puguen assistir a la fira turística FITUR 2010 que tindrà lloc a Madrid del 20 al 24 de gener. Segons el regidor delegat de l’àrea, Miquel Zaragoza, “Altea estarà present en la fira pel que des de la regidoria de Turisme volem invitar tots els ciutadans a què també assistisquen”. Zaragoza ha explicat que “l’autobús eixirà el dissabte dia 23 de gener i tornarà el mateix dia” i ha recordat que FITUR és “una de les fires turístiques més importants que existixen en l’actualitat”.
Els interessats hauran d’inscriure’s en l’Oficina de Turisme, situada en el carrer Sant Pere núm. 9, o a través del telèfon 96 584 41 14 a partir de l’11 de gener. Els únics requisits són residir a Altea i ser major de quinze anys.

Pin It on Pinterest