Select Page

Els Reis Mags: Melcior, Gaspar i Baltasar han obsequiat els veïns d’Altea i Altea la Vella amb centenars de regals que van repartir en la vesprada-nit del 5 a Altea i el matí del 6 de gener a Altea la Vella, després de sengles cavalcades.
Ajudats per la Comissió de Festes del Santíssim Crist del Sagrario 2010 van arribar al Port d’Altea a les 16:30h del passat dia 5. Des del Port es van traslladar fins a la Plaça de l’Ajuntament, on van repartir els regals que havien portat des d’Orient. Al matí següent, ajudats per la Comissió de Festes de Santa Anna 2010, es van desplaçar des del Centre Cultural d’Altea la Vella, fins a la parròquia de Santa Anna, on van assistir a missa. Conclosa la celebració, de nou van ser al Centre Cultural, lloc que havien triat per a depositar els regals dels xiquets d’Altea la Vella i que allí mateix van repartir.
Al finalitzar l’acte d’entrega, SSMM els Reis Mags es van despedir fins a l’any que ve i van emplaçar als xiquets a portar-se bé.

Pin It on Pinterest