Select Page

L’Oficina de Turisme va atendre 1.373 consultes durant el mes passat
El regidor de Turisme, Miquel Zaragoza, ha desvelat que Altea va aconseguir una ocupació hotelera del 75% durant el mes de desembre encara que ha matisat que “es va aconseguir el 90% durant els últims dies festius del mes”. Zaragoza ha ressaltat que durant el pont de la Inmaculada i en els últims deu dies de desembre “s’ha produït una afluència de turistes superior a anys anteriors”. En este sentit, l’edil ha puntualitzat que “van predominar els turistes internacionals amb un total de 846 visitants encara que també hem tingut una presència significativa de turistes valencians i madrilenys”.
Segons les dades aportades pel regidor socialista, el SH Vila Gadea hi ha aconseguit una ocupació del 80%, l’hotel La Serena ha acabat el mes amb una ocupació del 100%, el Tossal d´Altea ha tingut una ocupació mitjana del 80% i l’hotel Cap Negret el 100% durant les festes nadalenques i el 60% en la resta del mes.
Finalment, Zaragoza ha desvelat que a l’Oficina de Turisme, ubicada al passeig Sant Pere, s’han atés un total de 1.373 consultes.

Pin It on Pinterest