Select Page

Dijous que ve 17 de desembre, a partir de les 10:00h en la Ciutat Esportiva, tindrà lloc l’octava edició de la Trobada LudicoEsportiu Adaptat. Un esdeveniment obert a la societat en què participaran nombroses associacions i col·lectius de persones discapacitades; així ho han donat a conéixer este matí la regidor de Benestar Social, Gemma Córcoles i l’edil de Joventut i Esports, Eloy Hidalgo; àrees responsables de l’organització de l’esdeveniment.
“Enguany hem organitzat la trobada un dia entre setmana perquè pensem que així participaran més centres, ja que si és en cap de setmana alguns no poden vindre”, ha explicat l’edil socialista. Córcoles ha citat les associacions que han sigut invitades a participar: Club Esportiva Amanecer de Crevillent; les associacions ADIS d’Orihuela, ASMIBE de Benidorm, ASFEME d’Elx, ADA d’Altea i ADIMA de Pedreguer; els centres ocupacionals Doble Amor de Benidorm, Centre Ocupacional de Relleu, Els Tailes de La Vila Joiosa i Maite Boronat de Calp; TAPIS de Cocentaina, Dénia, Muro d’Alcoi, Crevillent, Santa Pola, La Vila Joiosa, Benidorm, Benissa, Calp i Altea i Els Centres d’Educació Especial El Secante de La Vila i Gargasindi de Calp. “S’espera que siguen almenys 300 els participants”, ha afegit la responsable municipal de Benestar Social.
A més, l’edil ha apuntat que l’organització de l’esdeveniment compta amb l’ajuda dels voluntaris de l’Associació d’Estudiants d’Altea, ADEA, i dels alumnes del TASOC i Atenso d’IES La Mallaeta de La Vila Joiosa.
Per la seua banda, el Regidor d’Esports i Joventut ha indicat, “volem que siga una jornada realment participatives. Este és l’esperit amb què van nàixer les jornades i al que volem tornar. Des de Joventut i Esports esperem amb molta il·lusió perquè les instal·lacions s’omplin de gent”. Eloy Hidalgo ha animat a la població a assistir i ha desvelat el programa d’activitats preparat per a una jornada que donarà inici a les 10:00h i conclourà a les 14:00h amb el menjar de germandat.
Eloy Hidalgo s’ha referit al voluntariat comentant, “sabem que hi ha molta gent a Altea que li agradaria col·laborar però que no sap com fer-ho. Volem que estes jornades siguen un punt de partida de convivència, solidaritat i integració i que encara que siga molta la gent de fora que participe, que la jornada tinga un impacte real en la població alteana”.
Entre els participants també es troba el Club Hípic d’Altea, que desplaçarà fins a la Ciutat Esportiva els seus cavalls i mostrarà les distintes tècniques i treballs propis de les teràpies per a discapacitats que en el club es desenvolupen.
En el capítol d’agraïments, Hidalgo ha donat les gràcies a Caixaltea pel suport que presta a l’esdeveniment.


 
Programa d’Activitats
Pavelló cobert
10:00-10:15 Sessió Inaugural
10:15-10:30 Nadales a càrrec del TAPIS d’Altea.
10:30 a 11:30 Partit de Futbol sala.
Camp de Gespa Artificial
10:30-13:00h Circuit de Psicomotricitat i exhibició de Tir amb Carrabina d’aire comprimit.
Esplanada exterior
10:30-11:30 cercavila artística
10:30 a 13:00h tallers nadalencs i jocs tradicionals valencians. També hi haurà una demostració d’Equinoterapia a càrrec del Club Hípic d’Altea.
De 13 a 14:00h esmorzar-menjar per als participants


 

Pin It on Pinterest