Select Page

L’Escola Musical de Tocancipá va oferir ahir un concert en el Centre Cultural d’Altea la Vella on va interpretar obres de música espanyola, clàssica i tradicional colombiana. En l’acte va estar present el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, el president de la Societat Recreativa Musical d’Altea la Vella, Vicente Ripoll i el president de la SFA, Josep J. Lanuza, entre altres. Després del concert, els representants de la SRM van oferir el tradicional xocolate als membres de la banda colombiana i els van regalar diverses partitures a més de CD’s de la banda alteana.
L’Escola Musical de Tocancipá ha visitat Altea amb motiu del 38 Certamen Internacional de Bandes Vila d’Altea celebrat este cap de setmana en Palau Altea. Esta formació colombiana ha sigut una de les bandes seleccionades per al concurs de la Secció Primera i ha aconseguit el segon lloc.


 

Pin It on Pinterest