Select Page

L’actuació serà el pròxim 5 de desembre a les 20.30 h
El Quintet italià “Gaudeamus Ensemble” és conegut per conjugar en el seu repertori el classicisme amb la música dels nostres dies. Esta formació de solistes del Teatre Allà Scala de Milà creada en 1997 oferirà a Palau Altea un concert el pròxim dia 5 de desembre a les 20.30 h.
El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, destaca “la flexibilitat dels seus components es materialitza tant en els arreglaments de composicions adaptades a la seua formació de corda com en el fet de tindre com a base del grup dos violes que permet afrontar no sols un extens repertori d’obres destinades a este tipus de quintets, sinó ampliar a altres importants composicions on s’incorporen altres instruments com pot ser el piano o el clarinet”. Amb el temps ha anat convertint-se en una formació de cambra destacada en la interpretació d’autors com Bocherini, Mozart, Beethoven, Schubert, Mendelssohn, Brahms, Dvorak, Xostakòvitx, et. Per tot això, esta formació ha rebut la consideració tant del públic com de la crítica.
El programa que oferiran en Palau Altea consta en la seua primera part del “Quintet en Si Bemoll Major op. 87 de F. Mendelssohn” i en la seua segona part el “Quintet en Fa Major op. 88 de J. Brahms”.
El grup està format per Duccio Beluffi (violí i viola); Claudio Mandini (violí); Francesca Monegon (viola i violí); Simone Briatore ( viola) i Beatrice Pomàrico (violoncello).

Pin It on Pinterest