Select Page

L’edil de Cultura, Miquel Zaragoza i el director de La Caixa a Altea, José Antonio Macià han anunciat la celebració del XXII Concurs de Betlems, que en la present edició veu ampliat el nombre de premis a atorgar. Com ha explicat l’edil, en el concurs podran participar persones residents a Altea, així com Centres Escolars, entitats i associacions locals. La inscripció ha d’efectuar-se en la Casa de Cultura fins al dimarts 15 de desembre a les 21:00h.
“El jurat valorarà la creació artística, el treball artesanal, l’originalitat del muntatge, els materials utilitzats, a més de la particularitat o qualitat més excel·lent i definitòria en l’execució de les obres”, ha explicat Zaragoza.
Miquel Zaragoza hi ha detallat que la visita del jurat als betlems tindrà lloc el 16 de desembre a partir de les 17:00h i s’atorgarà un primer premi patrocinat per La Caixa de 250€; un segon de 200€; un tercer de 150€; un premi al jove belenista -fins a 16 anys- de 125€, patrocinat per La Caixa; un premi al betlem més original, de 100€, patrocinat també per La Caixa i dos accèssit dotats amb un màxim de 60€, subvencionats per la Caixa.
L’entrega de premis es durà a terme el dia 22 de desembre a Palau Altea a les 20:30h. “A l’hora de la inscripció els concursants hauran d’especificar si desitgen que el seu betlem siga visitat pel públic en general o no”, ha conclòs el responsable municipal de Cultura.
Per la seua banda, José Antonio Macià ha recordat que és el quart any que La Caixa col·labora en el Concurs de Betlems i, en concret, enguany aporta 600€ destinats a premis. “Hem considerat donar un premi al betlem més original perquè després de les moltes visites realitzades creiem que hi ha betlems molt bonics, però que s’ixen dels cànons habituals”, ha desvelat Macià.

Pin It on Pinterest