Select Page

La representació teatral està subvencionada per l’Obra Social de la CAM
La regidora d’Igualtat, Gemma Córcoles, ha recordat que hui es commemora el Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Per este motiu, des de l’àrea s’oferirà a tota la ciutadania una obra teatral sobre dita temàtica. La representació titulada “La meua vida gira al voltant de 500 metres” està subvencionada per l’Obra Social de la CAM i tindrà lloc el divendres dia 27 de novembre a les 20 hores en el Centre Social. La companyia de teatre “Atroz” representarà l’obra que compta amb entrada gratuïta per a totes les persones interessades.
 
La regidora ha destacat que “tots hem de pensar què podem fer perquè no existisca la violència de gènere”. En este sentit, ha recordat que des del departament de Servicis Socials s’oferix a les persones que així ho necessiten “tant de suport psicològic com a assessorament jurídic”. A més, l’edil ha matisat que la Policia Local compta amb personal dedicat “a abordar estes situacions”.
El teatre tracta d’un home amb poca autoestima, que viu turmentat pels zels i que utilitza la violència contra la seua dona. Així, es crega una víctima col·lateral que serà la filla de la parella que creixerà pensant que l’amor és sinònim de crits i colps. “És una obra que desvela el que ocorre en la unitat familiar quan hi ha la violència de gènere”, ha puntualitzat la regidora socialista.
Córcoles ha animat a la població a què assistisca a l’estrena de l’obra a Altea i ha llegit una frase a manera de reflexió per a la ciutadania: “Si em vols, no em crides, no m’insultes, no m’ignores, no m’pegues, no em violes, no em mates, estima’m”.

Pin It on Pinterest