Select Page

El regidor de Medi Ambient, Santiago Ronda ha informat de la posada en marxa d’una nova iniciativa per a commemorar el Dia de l’Arbre que se celebra a la Comunitat Valenciana el 31 de gener. La iniciativa consistix a repartir entre la població distintes espècies d’arbres perquè els ciutadans puguen plantar-los en les seues propietats. El termini de sol·licitud de les espècies va del 9 al 21 de novembre i esta s’haurà de formalitzar per mitjà d’una instància en l’Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà o en qualsevol de les extensions administratives de l’Ajuntament. El nombre màxim d’arbres o arbustos que es repartiran per sol·licitant és de cinc.
“Amb motiu de la celebració del Dia de l’Arbre, la Generalitat posa a disposició dels ajuntaments una sèrie d’arbres i arbustos perquè siguen plantats. En el cas d’Altea, se’ns facilitaran 800 espècies” ha explicat l’edil socialista.
Ronda ha concretat que cada ciutadà que ho desitge podrà sol·licitar fins a 5 exemplars per a poder-los plantar en el seu terreny i “en el cas que hi haja un sobrant es plantarà en un determinat lloc que triarem, com venim fent”.
Santiago Ronda hi ha detallat el tipus d’espècies que es facilitaran i d’entre les quals el ciutadà triarà les que més li interessen. Les espècies a triar són: garrofera, xiprer, anouer, murta, pi blanc, pi pinyoner, carrasca i romer, entre altres.
“La campanya de sol·licitud a la Generalitat acaba el 30 de novembre, però amb l’objectiu de conéixer les varietats que desitgen els sol·licitants per a demanar-les, hem fixat com últim dia per a presentar la instància el 21”, ha puntualitzat el responsable municipal de Medi Ambient.


 

Pin It on Pinterest