Select Page

 La regidoria de Turisme ha dut a terme el sorteig de tres nits d’hotel en els establiments Villa Gadea, Tossal d’Altea i Cap Negret, acompanyades d’entrada al Palau i a més, 6 entrades a Palau Altea, entre els visitants que va rebre l’estand d’Altea en la Fira de Cocentaina del Dia de Tots Sants. L’extracció de les paperetes ha anat a càrrec de l’alcalde, Andrés Ripoll i de l’edil de Turisme de Comerç, Miquel Zaragoza, els que van estar presents en l’esmentada Fira.
El sorteig ha tingut lloc este mateix matí en l’Oficina de Turisme d’Altea i com ha explicat Zaragoza, “la Fira de Cocentaina ha rebut unes 500.000 visites i l’estand d’Altea ha tingut un gran èxit. Hem estat presents en la Fira gràcies a una invitació de l’Ajuntament de Cocentaina”.
Entre els temes més sol·licitats pel públic en l’espai alteà ha estat la informació sobre establiments hotelers en el municipi, així com les rutes de senderisme, segons dades facilitades pel responsable municipal de Comerç. En este punt Zaragoza ha recordat els treballs de millora que s’estan duent a terme en el traçat del PRV-7.
“Estem molt contents de l’acceptació que ha tingut l’Ajuntament d’Altea en la Fira i esperem l’any que ve poder participar de nou”, ha conclòs Zaragoza.
La participació d’Altea en la Fira de Tots Sants de Cocentaina és a causa de la celebració, per primera vegada, d’un apartat dedicat al turisme en què havien 22 municipis representats.
Des d’Alcaldia, Andrés Ripoll ha donat les gràcies una vegada més a l’Ajuntament de Cocentaina per haver cedit de forma gratuïta un espai a Altea en la Fira. “L’objectiu de la presència d’Altea estava a potenciar el turisme veí, que durant l’hivern té bona acceptació en el nostre poble”, ha comentat el primer edil.
“La Fira de Cocentaina té 96.000m2 d’exposició, distribuïda per sectors i la veritat és que l’afluència ha sigut magnífica i esperem que el resultat també siga bo i que es noten els efectes a partir d’ara amb eixa propaganda que s’ha realitzat”, ha indicat l’alcalde.
De les 1.500 paperetes depositades, els guanyadors i les guanyadores de la nit d’hotel i les entrades a Palau han sigut:
Guanyadors/-es de la nit d’hotel i entrada a Palau Altea:
· Milagros Giner de Cocentaina en hotel Villa Gadea.
· Amparo Ballestos de Cocentaina en hotel Tossal d’Altea.
· Juan Agustín Jover de Bellaguard en hotel Cap Negret.
Suplents:
· Raquel Ramón García i Tania Doménech Morell per a l’hotel Villa Gadea.
· Esther Jiménez Soriano i Raquel Monllor Cortés per a l’hotel Tossal d’Altea.
· Mª Teresa Martínez Marco i José P. Álvarez per a l’hotel Cap Negret.
Guanyadors/-es de dos entrades a Palau Altea:
· Gemma Astruells Moreno d’ Albalat de la Ribera
· José Miguel Moll Beneyto de Cocentaina
· Tomás Vives de Monovar
Suplents:
· Miracle Cortés Mompó
· Pilar Miñana Moreno
· Luis Sánchez Vicario
Resultats que també podran trobar en l’apartat de turisme de la web de l’Ajuntament www.altea.es

Pin It on Pinterest