Select Page

Amb una trajectòria a penes començada, Manel ha demostrat interpretar un pop de qualitat i ho demostraran este dissabte 7 de novembre a les 20.30 h en Palau Altea. Des de Cultura, Miquel Zaragoza, ha reconegut el seu treball “des de la seua aparició, estos quatre barcelonins han anat acumulant públic i reconeixement, gràcies a la xarxa i al boca-orella”. Així mateix, ha continuat detallant la carrera professional d’este formació “l’aparició del seu primer treball discogràfic, “Els millors professors europeus”, els hi ha favorit el reconeixement de la crítica especialitzada i l’atenció dels mitjans de comunicació generalistes. En la seua breu trajectòria han estat seleccionats en el Festival Hipersons 2007, han obtingut el Premi AIE (Noves Connexions Musicals), han actuat en el Festival primavera Sound 2008, en el Festival Altaveu de Sant Boi, l’Auditori del Fòrum de Barcelona en el marc del Festival primavera Club 2008 i el festival britànic The Great Escape 2009″
Junt amb tot açò, “Manel encapçala, junt amb Vetusta Mor-la i El Guincho, la llista d’artistes amb nombre més gran de nominacions en la primera edició dels Premis de la Música, organitzada per la Unió Fonogràfica Independent (UFI): Millor Artista de l’Any, Millor Artista Revelació, Millor Àlbum de l’Any i Millor Àlbum de Pop” puntualitza el regidor remarcant “tot això suposa un nou punt d’inflexió en la trajectòria d’una de les bandes més prometedores del panorama musical”.
Més informació i música en http://www.myspace.com/gatmanel.

Pin It on Pinterest