Select Page

El balanç de participació dels alteans en la campanya organitzada per Comerç per a fomentar la compra a Altea de cara a l’inici del nou curs escolar és positiu, segons ha informat l’edil d’àrea, Miquel Zaragoza. “El nombre de participants i també el valor de les compres realitzades ha sigut superior al de l’any passat”, ha comentat Zaragoza. En total han sigut 613 els tiquets de compra aportats, l’import dels quals ascendix a 71.326€.
Com ja va explicar en el seu dia el responsable de la iniciativa, per cada tiquet de compra que una persona aportara a la Biblioteca, se li regalaria un llibre d’acord amb l’edat de l’estudiant a qui anaven destinats els objectes adquirits. L’única condició per a poder participar en la campanya era haver realitzat les compres en un establiment alteà. Ajustant-se a estes premisses, s’han repartit 613 llibres, dels que 94 tenien com a destinataris a xiquets/es d’Infantil; 214 de Primària; 101 d’ESO i 115 de Batxillerat.
De les estadístiques de participació facilitades per l’edil de Cultura, es desprén que de tots els centres escolars alteans, els alumnes del CP Els Rotes han sigut els que més han pres part en la iniciativa; seguits dels alumnes del CP Blanquinal.
“El nombre de tiquets presentats s’ha incrementat respecte a l’any passat, que van ser 573, enfront dels 613 d’enguany. Este és un dada positiva perquè veiem que cada any són més els participants”, ha explicat Miquel Zaragoza.
Quant a la participació per sexes, l’edil socialista ha afirmat que “continuen sent les xiquetes les que més participen”. I respecte a l’idioma dels llibres triats, en la present edició, 411 participants han optat per emportar-se a casa un llibre en valencià, enfront dels 202 que l’han triat en castellà.
Per a concloure, Miquel Zaragoza ha apuntat que dels llibres entregats, 577 han sigut repartits a la Biblioteca d’Altea i 36 a la d’Altea la Vella, “però cal tindre en compte que alguns xiquets d’Altea la Vella han fet la seua sol·licitud a la Biblioteca Municipal d’Altea”. La campanya va donar inici el passat 9 de setembre i s’ha prolongat fins al 15 d’octubre.

Pin It on Pinterest