Select Page

L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, i el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, inauguraven ahir la XI edició de la Universitat de l’Experiència a Altea. Zaragoza ha recordat que es tracta d’una experiència molt enriquidora i que val la pena continuar-la un anys darrere d’un altre. “En esta edició hem aconseguit arribar els 44 alumnes, dels que 20 estan matriculats en primer curs i 24 en segon destacant que un 80% són dones”, comenta l’edil de Cultura.


 Les classes que començaven esta setmana tindran com a programa educatiu assignatures diverses com ara història, dret, literatura, nutrició, antropologia cultural o sociologia, entre altres. Per a Zaragoza, “estem davant d’una experiència cultural i educativa important on es realitzen a més altres activitats paral·leles com són el viatge als Castells de la Marina Alta el 20 de novembre i s’està estudiant la possibilitat d’assistir a l’exposició de Sorolla que organitza Bancaixa”.


 

Pin It on Pinterest