Select Page

Durant la visita que l’Equip de Govern ha dut a terme este matí a les obres de rehabilitació i ampliació de l’edifici del consultori mèdic d’Altea la Vella, l’alcalde ha destacat la millora que, gràcies a les obres, experimentarà el servici sanitari a Altea la Vella; així com ha parlat que este és un exemple de “com es pot combinar la tipologia de casa antiga amb les necessitats actuals constructives i d’utilització”.


En el transcurs de la visita, Ripoll ha recordat que les obres han respectat la tipologia existent i s’ha referit a les noves possibilitats d’ús que oferirà el projecte una vegada conclòs, com per exemple l’ús de la 1a planta, que fins al moment estava tancada per falta de seguretat, i una segona planta, de nova creació.


Respecte al treball que des de l’Equip de Govern s’està duent a terme en estos moments, el 1r edil alteà hi ha assenyalat: “estem finalitzant el Pla E i treballant amb el Pla de Conselleria, però els terminis d’este Pla del Govern valencià no s’estan complint, perquè algunes de les obres haurien d’haver-se iniciat ja i no és així. Però si les meues informacions no em fallen a finals de la setmana que ve es podria veure publicat el 2n Pla E del Govern Central per a l’any que ve”.


Per un altre costat i com a responsable de Sanitat, Carolina Punset també s’ha referit a les millores que experimentarà el consultori mèdic d’Altea la Vella i ha avançat que les obres podrien estar finalitzades a mitjan pròxim mes de novembre.


Punset ha recordat que es tracta d’una obra inclosa en el Pla E, el cost del qual ascendix a 570.000€ i ha manifestat sentir satisfacció pel desenvolupament de les obres. “Era un edifici que tenia en desús la 1a planta i el que hem fet ha sigut recuperar una instal·lació municipal que no estava aprofitada; amb la qual cosa continuem posant en pràctica l’objectiu de l’Equip de Govern de no malgastar diners en lloguers. Amb la reforma, la primera planta s’aprofitarà per a ubicar servicis municipals”, ha indicat l’edil de CIPAL.


“Inclús hem recuperat el sòl antic que hi havia en la primera planta perquè els usuaris puguen apreciar-ho i hem tret una planta nova respecte a l’edifici original. Hem arribat a guanyar 150m2 respecte al que teníem”, ha conclòs Carolina Punset.

Pin It on Pinterest