Select Page

El color rosa, símbol de la lluita contra el càncer de mama, va ser el protagonista de la sisena edició de la Carrera contra el càncer que se celebrà diumenge al matí. Dels 300 participants 250 ho van fer a peu i 50 corrent; tots van lluir un llaç rosa en les seues camisetes amb motiu del dia internacional de la lluita contra el càncer de mama que se celebrava l’endemà, hui dilluns 19 d’octubre.
Cada participant va donar un donatiu de 3 euros per a la Junta Local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, entitat organitzadora de l’acte en col·laboració amb l’Àrea de Joventut i Esports. Els participants van rebre una camiseta commemorativa amb el lema de la Carrera, “Marxa per la vida”. Passejant o corrent els 300 participants van recórrer els quasi set quilòmetres d’anada i tornada que van des de la Ciutat Esportiva junt amb el riu Algar, passant pel passeig Marítim i de Sant Pere fins a la redona del passeig de Cap Blanch. El temps va acompanyar i va lluir un sol esplèndid al matí, eixe mateix dia va ploure a la vesprada. Al final de l’acte la presidenta de la Junta Local de l’AECC, Gloria Pérez, va agrair la participació i els donatius que suposen una ajuda per a continuar lluitant contra el càncer.
La Junta Local d’Altea es reunix tots els dimecres primers de mes al Centre Social; entre les seues activitats destaquen el suport psicològic i consells als familiars de malalts i malaltes i la recaptació de fons per a millorar els servicis comarcals als malalts de càncer.


 

Pin It on Pinterest