Select Page

L’Associació 3a Edat El Verdader ha rendit un emotiu homenatge a qui fóra fins hui el seu president, Juan Alvado, qui a hores d’ara, ha entregat el relleu en el càrrec a Jaime Sellés. L’esdeveniment ha tingut lloc a la Residència de la 3a Edat Vila d’Altea-Les Boqueres i en el mateix s’ha celebrat també el trenté aniversari de la fundació d’EMAUS davant d’amics, familiars, i edils de la corporació de l’homenatjat, a més  d’autoritats municipals encapçalades per l’alcalde, Andrés Ripoll, president de la Fundació Per als nostres Majors Vila d’Altea.


Entranyable ha resultat l’acte d’homenatge a Juan Alvado, organitzat per EMAUS qui l’ ha nomenat President d’Honor de l’Associació Tercera Edat El Verdader, en agraïment als anys de treball i dedicació que el primer alcalde de la Democràcia a Altea ha desenvolupat en pro de l’Associació.


Acompanyant Juan Alvado ha estat la seua esposa i desenes d’alteans que, o bé han estat vinculats als seus 12 anys d’alcalde com, per exemple, alguns dels edils que junt amb ell van formar corporació, o bé senten un especial afecte per la seua persona. També han assistit a l’homenatge els tres alcaldes que li han succeït, Juan Bautista Borja, Miguel Ortiz i Andrés Ripoll, el qual posseeix el càrrec en l’actualitat.
Amenitzat amb música en directe les diferents associacions d’EMAUS han oferit presents a l’homenatjat entre ells un retrat seu de l’artista alteà Tachi Lloret.


Instants previs a l’homenatge i, com ha explicat Marià Pérez, uns dels responsables d’EMAUS, ha tingut lloc el cessament per voluntat pròpia de Juan Alvado al capdavant de la presidència de l’Associació el Verdader i ha pres possessió del càrrec Jaime Sellés Zaragozí qui ha agraït la confiança que la junta rectora de l’Associació ha depositat en la seua persona per a ostentar el dit càrrec.


Per la seua banda, Juan Alvado, qui en tot moment es mostrava emocionat, ha donat les gràcies a EMAUS per l’homenatge rendit, però “jo vaig fer el que considerava en el moment que ho vaig fer i no esperava res a canvi. Gràcies per este homenatge que considere immerescut”.


Des d’EMAUS, el seu màxim responsable i fundador, Francisco Nadal, ha apuntat que en l’actualitat la Fundació Emaus compta amb més de 500 treballadors que duen a terme una àmplia acció social i que tenen 18 centres que treballen en els àmbits de joventut, tercera edat, dones maltractades, discapacitats i famílies d’acollida, entre altres.


Finalment ha sigut l’alcalde d’Altea i president de la Fundació Per als Nostres Majors Vila d’Altea, Andrés Ripoll qui ha felicitat Juan Alvado i ha agraït també la seua tasca al capdavant de l’Associació El Verdader. L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, ha desitjat sort al nou president i ha reconegut la labor social que EMAUS du a terme a Altea.

Pin It on Pinterest