Select Page

L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, junt amb la regidora d’Urbanisme, Verónica López, van fer entrega ahir de les 4 últimes claus pertanyents a les Vivendes de Protecció Oficial del carrer Generalitat a Garganes. Ripoll va indicar que hi ha una última vivenda que per qüestions burocràtiques va a haver de retardar-se a ser definitivament habitada, “hem fet entrega ja de les 10 vivendes on la majoria dels adjudicataris són gent jove i això permetrà que en esta nova etapa de la seua vida en què ja tenen una vivenda poden, a més, aconseguir un bon ambient col·lectiu. Una etapa en què l’Ajuntament ha col·laborat i pel que esperem que disfruten del seu nou llar”.
 
La regidora d’Urbanisme va recordar la dificultat que existix hui per a l’adquisició de vivendes “i és per això pel que ens alegrem tant de fer entrega d’estes claus d’unes vivendes que no tenen res a envejar a les de renda lliure i amb una memòria de qualitats molt interessant, cal recordar que el preu de les mateixes oscil·la entre els 108.000-111.000 euros amb el que la hipoteca és mínima”. En este sentit, tant l’alcalde com la regidora, van afirmar tindre la voluntat de continuar el conveni firmat amb la Conselleria per mitjà del qual hi ha molts més projectes a desenvolupar en el municipi de VPO.
El projecte de Vivendes de Protecció Oficial del carrer Generalitat Valenciana contemplava la construcció d’11 vivendes amb 11 garatges i 11 trasters distribuïts en planta soterrani 1 i 2, planta baixa, planta 1a, planta 2a, planta 3a i àtic amb uns metres quadrats que oscil·len entre els 82 i 63 m2 han sigut construïts per l’empresa Camdifer S.L.


 

Pin It on Pinterest