Select Page

Artistes i cantants se sumen a la iniciativa a través d’un vídeo de suport per al concert


La Mari de Chambao junt amb altres grups com Olé Funk, Mario Díaz i José Ortega “Manzanita” actuaran a Altea este dissabte en el concert solidari pel Sàhara que organitza l’Associació Juita d’Ajuda al Poble Saharauí. Serà este 5 de setembre a les 22 h en el recinte mercat ambulant junt amb el poliesportiu municipal. Les entrades estan a la venda en Servicam i en la taquilla eixe mateix dissabte a partir de les set de la vesprada.


Està previst que artistes i cantants com Fele Martínez se sumen a esta iniciativa a través d’un vídeo que es projectarà al llarg del concert així com es preveu que La Mari conega els xiquets i xiquetes saharauís que han passat les seues vacacions en la comarca acollits per famílies de la zona. Per a més informació es pot accedir al link www.chambaoenaltea.blogspot.com


Tots els que participen en este concert ho fan de manera altruista amb
l’objectiu de recaptar fons per a construir un dispensari mèdic en Zug, en el Sàhara alliberat, un dels punts més pròxims al mar a través de Mauritània del territori saharauí. En este punt hi ha aigua i infraestructures que poden albergar els saharauís en condicions menys extremes que en els campaments, la idea de la República Àrab Democràtica Sahrauí és repoblar eixa zona.
L’Associació Juita d’Ajuda al Poble Sahrauí ha realitzat ja nombrosos
projectes en el Sàhara: el més antic és la construcció i manteniment de
l’Escola de Cecs d’Ausserd, amb la col·laboració de l’Ajuntament de L´Alfas del Pi; el següent va ser la construcció i manteniment del Paritori d’Edchera en L’Aiun, construït per Caixaltea i mantingut per l’Associació.
Anualment es realitza la Campanya d’arreplega d’aliments en la comarca de la Marina Baixa al que s’afigen altres com la col·laboració amb material escolar amb l’escola d’Ausserd i el projecte d’acollida a l’estiu de xiquets i xiquetes saharauís en famílies de la zona. L’objectiu de l’Associació és donar a conéixer la situació del Poble Sahrauí, així com de les condicions de vida en els Campaments de Refugiats Saharauís en Tinduf (Algèria).

Pin It on Pinterest