Select Page

El regidor d’Infraestructures, Santiago Ronda, ha eixit al pas de les declaracions realitzades per l’edil independent, Paca Sevila, referides al cobrament de les noves tarifes de l’aigua. Ronda ha reiterat que «l’Ajuntament no ha consentit el cobrament, sinó que ha detectat unes irregularitats que es resoldran en els pròxims rebuts».
«Vull significar que l’Ajunatement no ha consentit res. Hem detectat una sèrie d’irregularitats que corregirem en els rebuts posteriors i a més, l’Equip de Govern està posant tot l’interés i treball per a corregir aquest problema», ha declarat el responsable municipal d’Infraestructures.
Santiago Ronda ha apuntat a l’empresa concessionària, Aigües d’Altea, com la responsable de les irregularitats, ja que «és ella la que ha girat els rebuts corresponents i nosaltres ara el que intentem és corregir aquest tipus d’irregularitats».
L’edil socialista ha repetit que «l’Ajuntament no ha consentit res i el que estem fent, precisament, és treballar perquè l’usuari no es veja perjudicat».
Per concloure, el responsable municipal d’Infraestrutures ha explicat: «Si es parava el cobrament el perjudicat seria l’usuari, al que se li anava a acumular el consum i per tant la despesa d’aigua, per això optem per corregir el problema en els pròxims rebuts».

Pin It on Pinterest