Select Page

 Com a Portaveu del Grup Municipal Socialista, l’edil Verónica López ha eixit al pas de les crítiques realitzades pel Bloc-Verds en nota de premsa en les quals acusa a l’Equip de Govern de falta «d’interés per consensuar els projectes que es finançaran a través del Pla Camps». Pel que fa a aquest punt, l’edil socialista ha assenyalat que en la Junta de Portaveus celebrada el passat 25 de març l’Alcalde va fer el dit oferiment; «per la brevetat de temps que disposàvem es va demanar als grups que aportaren els seus suggeriments amb immediatesa perquè no hi hagueren problemes de terminis, amb la qual cosa entenem que l’oferiment de consens i col·laboració està fet».
«No només està fet l’oferiment, sinó reflectit en un acta pública, per tant no entenem aquesta crítica. S’ha oferit aqueixa possibilitat de consens i a dia de hui no existeixen suggeriments per part de cap grup polític», ha afegit la Portaveu socialista. López ha convidat de nou als diferents grup de la Corporació a aportar suggeriments ja que el termini de presentació de projectes està obert fins al 28 d’aquest mes d’abril.
Verónica López ha volgut deixar constància que en la Junta de Portaveus, convocada per l’Alcalde i que va tindre lloc el passat 25 de març, estaven presents Baltasar Ripoll, com a Portaveu del BLOC; Anabel Zaragoza, com a Portaveu del PP; Carolina Punset, com a Portaveu del Grup Mixt i ella mateixa com a Portaveu del Grup Municipal Socialista. Una Junta de la qual es va estendre acta, i en la qual consta l’oferiment de l’Alcalde a rebre suggeriments dels altres grups municipals.

Pin It on Pinterest