Select Page

Dissabte que ve dia 18, a les 20:30 h en Palau Altea, tindrà lloc el Concert de Primavera de la Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense. El concert el patrocina la regidoria de Cultura. Segons fonts de l’entitat, «es tracta d’un concert d’una alta dificultat i gran nivell artístic».
En el programa està inclosa la composició per a trombó i banda “Colors”, del prestigiós autor belga Bert Appermont. Cal recordar que el compositor va participar l’any passat en el Certamen internacional de Bandes Vila d’Altea com a jurat.
A més el programa està compost per “Armenian Dances” d’Alfred Reed; “Hymn to the Fallen” de John Williams; “Celtic Child” d’Appermont i el temps final de la 5a Simfonia de Shostakovich. Per obrir el concert, la banda interpretarà el pasdoble “Patricio Barceló” del compositor alacantí Ramón García i Soler.

Pin It on Pinterest