Select Page

El Grup Municipal Popular, a través del seu edil Domingo Berenguer, ha demanat a l’Alcalde que cesse al regidor d’Hisenda Eloy Hidalgo. El motiu de tal exigència es remunta a l’última sessió plenària en la qual el propi Berenguer pregunta en què s’han gastat els 4 milions d’euros rebuts en concepte de cànon fix per l’adjudicació del servei d’aigua. Una qüestió a la qual responia Hidalgo «mentint a la ciutadania», segons el PP.
En roda de premsa, l’edil popular ha declarat que «sense donar una resposta clara a la pregunta que li vam fer, el regidor d’Hisenda va fer una lectura parcial i intencionada d’un paràgraf concret de la resolució de la Direcció general de Comerç i Consum. A més va negar qualsevol responsabilitat de l’Equip de Govern i va acusar a l’Oposició i a l’empresa concessionària del servei de la pujada de preu». «No només va arremetre contra els grups de l’oposició per haver adjudicat el servei a una empresa distinta a la proposta per l’Equip de Govern, sinó que va culpar a més a l’empresa adjudicatària pretenent fer creure que va proposar un benefici industrial superior al defensat com a criteri habitual de la Comissió de Preus», ha afegit Berenguer.
Segons les paraules de Domingo Berenguer, «l’única realitat és que el plec de condicions aprovat exigeix a les empreses que es presenten al procés un benefici industrial d’un 16%. És a dir, per a poder presentar-se a l’adjudicació les empreses havien d’incloure aquest percentatge, ja que en cas contrari no haurien complit amb el plec».
En el transcurs de la seua compareixença, el regidor del PP ha recordat que el seu grup sempre s’ha posicionat en contra del plec de condicions, arribant fins i tot a interposar un recurs contra aquest, que encara no ha estat resolt.
«Va ser el govern socialista qui va imposar un benefici industrial del 16%. Pel que, segons queda demostrat en la resolució de la Conselleria, l’augment en les tarifes que patiran els ciutadans només es deu a la incompetència d’aquest equip de govern i les exigències sobre cànon i inversions arreplegades en aquell plec de condicions. No es pot pretendre traslladar a l’oposició la responsabilitat dels errors comesos per aquest govern socialista que segueix perjudicant amb la seua gestió els interessos d’Altea i dels alteans. Per això és la nostra obligació, després d’haver demostrat la falsedat dels successius intents del Sr. Hidalgo de manipular, exigir a l’Alcalde, el cessament immediat d’aquest regidor en les seues responsabilitats municipals», ha conclòs Domingo Berenguer.

Pin It on Pinterest