Select Page

L’Alcalde i l’edil de Joventut i Esports han anunciat que la Finca Santa Bàrbara romandrà oberta de 12 a 21:00h durant els dies festius. «Recorde a la ciutadania que la Finca Santa Bàrbara és del poble d’Altea i tots tenim dret a utilitzar-la, pel que igual que l’any passat estarà a la disposició de qui vulga utilitzar-la», ha comunicat el primer edil, Andrés Ripoll.
«A més, qualsevol associació, entitat o particular que desitge fer ús de les instal·lacions de la Finca al llarg de l’any només ha de demanar-la», ha afegit l’Alcalde; qui ha apuntat que demà mateix seran uns 400 xiquets del CP Les Rotes qui es traslladen fins a la Finca per a passar un dia de convivència i diversió en el camp.
Per la seua banda, el regidor de Joventut i Esports ha indicat que els dies en els quals la Finca estarà oberta al públic són el diumenge 12, dilluns 13, dimarts 14 i diumenge 19 i dilluns de San Vicent, dia 20.
«Durant aqueixos dies, el personal que atén a la Finca estarà a la disposició d’aquells qui la visiten», ha comentat l’edil, qui ha assenyalat que «per primera vegada s’han instal·lat contenidors de reciclat. El servei de barbacoes s’ha dotat de llenya i preparat, però només es podrà fer ús del mateix si el part del dia ho permet».
L’Alcalde ha tancat les declaracions convidant als ciutadans d’Altea a gaudir de la Finca Santa Bàrbara durant la Setmana Santa i ha desvetlat que l’any passat van ser 760 les persones que van fer ús de les seues instal·lacions.

Pin It on Pinterest