Select Page

Els integrants de l’associació alteana Amics de l’Arbret plantaven dissabte passat 50 xops en la partida Els Arcs amb un doble objectiu: crear una zona verda i garantir que es puga continuar amb la tradició de les festes de San Juan de tallar un xop i plantar-lo en la Plaça de l’Església.
Com marca la tradició, en el mes de juny i el primer dia de les festes de Sant Joan, els jóvens residents en el Nucli antic d’Altea talen un xop de grans dimensions i el transporten a coll fins a la Plaça de l’Església, per a plantar-lo allí. L’arbre presidirà les festes de Sant Joan. Una tradició que va instar fa alguns anys a un grup d’amics a constituir l’associació Amics de l’Arbret, que vetla per la continuïtat de l’esdeveniment. A aquest efecte i en pro del medi ambient, es portava a terme la plantació del passat dissabte. Una reforestació en la qual van estar també presents el regidor de Medi ambient, Santiago Ronda i la Comissió de Festes de San Juan, entre altres.
Segons comentaven els membres de l’associació, la jornada del dissabte va comptar amb la col·laboració de Caixaltea i l’empresa alteana Bolo i Baldomero.


 

Pin It on Pinterest